kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Czáka Sarolta - Molnár Mária - Bálint János - : A növényvédelem ábécéje

1 400 Ft
  • leírás
  • további adatok
Növényeink ​védelme a legkisebb kertben, de még a lakásban, az erkélyen is gondot jelenthet. Hogyan, milyen szerrel, mikor próbáljuk meg kezelni őket, hogy újra viruljanak? Ez a gazdagon illusztrált könyv megismertet növényeken tapasztalható tünetekkel, károsítókkal, az ellenük való legújabb védekezési módszerekkel, növényvédő szerekkel. Az ábécébe szedett növények sora a leggyakoribb cserepes virágokat, a zöldségféléket, a díszfákat és -cserjéket, az örökzöldeket, a gyümölcsféléket és a szőlőt tartalmazza, az afrikai ibolyától kezdve a zellerig. A szerzők felhívják a figyelmet a körültekintő növényvédelemre, megszívlelendő javaslatot adnak a védekezés módjára, mértékére, az óvintézkedések betartására.
A könyv végén levő összesítő táblázat tartalmazza a legújabb készítményekkel bővített szerek nevét, a felhasználás módját, és hogy melyik növénykultúrákban alkalmazhatók.
A növények és károsítók tudományos nevének listája a szakembereknek nyújt segítséget a gyors keresésben, de a könyv a kezdő kertbarátoknak, a gyakorló kertészeknek is szól, hogy elsajátíthassák a növényvédelem ma már számukra is nélkülözhetetlen ismereteit.
állapot:
kategória: Könyv > Természettudomány > Mezőgazdaság >
kiadó: Mezőgazda, 1994
cikkszám / ISBN: 0055686
kötés: kötve/papír
oldalszám: 133
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár