kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Cameron, Julia : A művész útja. Szellemi ösvény kreativitásunk eléréséhez.

  • leírás
  • további adatok
A művész útja olyan mű, melynek olvasása által minden érvényesülni, alkotni kívánó ember gazdagodik. Julia Cameron abból az alapvető nézetből indul ki, hogy a kreativitás megnyilvánulása az életünk természetéhez tartozik. Egy tizenkét hetes tanfolyam tömör ismeretanyagán vezeti végig az érdeklődő, önmagát megismerni, felszabadítani kívánó olvasót. Leleplezi egy sereg kreativitás-torlasz valódi okát, köztük a gondolkodásunkat szűk korlátok közé szorító téves hiedelmeinket, félelmeinket, merényleteinket, káros szenvedélyeinket és más, gátló erőket, hatásokat.
A MŰVÉSZ ÚTJA több szempontból is egyedülálló írás. A szerző a kreativitást a szellemmel, a lelki világgal kapcsolja össze, és vallásoktól független, világi hangnemben mutat rá, hogyan lehet "megcsapolni" a világegyetem kreatív energiáinak felsőbbrendű erőfolyamát, amelyből az emberi kreativitás fakad. Függetlenül az Olvasó szellemi érdeklődési körétől, beállítottságától, A MŰVÉSZ ÚTJÁban leírtakra bárki kreatív tudata könnyen "ráhangolódhat", új igazságokat, bölcsességet lel benne, és megannyi ösztönzést kap tőle.

Julia Cameron több mint egy évtizede alatt dolgozta ki, finomította és oktatta azt amit ebben a könyvében összefoglal. Húsz éve alkotóművész maga is, film- és tévéforgató könyveket ír, rendező és producer, aki önállóan, függetlenül készíti egyéni, különleges dokumentumfilmjeit. Egyben több díjjal kitüntetett újságíró, a legkülönbözőbb lapoknak dolgozik, mint a Washington Post, a New York Times, a Rolling Stone meg a Vouge. A közel múltban a Northwestern Universityn meghívott előadóként "Aranypatak" címmel tartott előadássorozatot a forgatókönyv írásról és a szépirodalomról, s oktatta kreativitást megújító módszereit. Az új mexikói Taosban él, társával, Mark Bryannel, lányával Dominicával, meg három lovukkal és négy kutyájukka
állapot:
kategória: Könyv > Ezotéria >
kategória: Könyv > Pszichológia >
kategória: Könyv > Művészet >
kiadó: Édesvíz, 1997.
cikkszám / ISBN: 5996352818460
kötés: fűzve
oldalszám: 221
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár