kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Gregory, Philippa : A királycsináló lánya

1 800 Ft
  • leírás
  • további adatok
Sorozat: Rokonok háborúja

A királyi regények koronázatlan királynőjének új regénye IV. Edward angol király udvarába, a Rózsák háborújának idejébe, az összeesküvések, a szerelemért és hatalomért folyó élet-halál küzdelmek világába repít, amelyben megelevenednek a történelem elfeledett alakjai. A másik Boleyn lány után A királycsináló lánya Philippa Gregory első nővérregénye, amely két rendkívüli fiatal nő sorsát kíséri nyomon. A regény hősnői a 15. századi Anglia legbefolyásosabb főurának, Warwick grófjának leányai. A mérhetetlen hatalma, ismertsége és vagyona révén az angol politikát könnyedén manipuláló Richard Neville a királycsináló-ként vonult be a történelembe. Fiúörököse nem lévén, lányait, Anne-t és Isabelt teszi meg politikai játszmái gyalogjainak, ám a gyalogokból csakhamar befolyásos játékosok válnak.
Anne elragadó kislányként kerül IV. Edward udvarába, ahol növekvő aggodalommal és elkeseredéssel szemléli apja háborúját korábbi barátai ellen. A tizennégy évesen asszonnyá váló fiatal lány hamarosan elveszti férjét és édesapját is, míg anyja egy menedékhelyen tölti napjait, nővére pedig az ellenség házastársa. Anne számára csak egy kiút van kétségbeejtő helyzetéből: hozzámegy Richardhoz, Gloucester hercegéhez, döntéséért azonban komoly árat kell fizetnie.

A New York Times népszerűségi listáit vezető Philippa Gregory olyan nagy sikerű romantikus történelmi regények szerzője, mint A fehér hercegnő vagy A folyók asszonya. Legújabb regénye sem okoz csalódást a műfaj kedvelőinek.

Szexi... botrányos... szellemes...
Redbook

Semmi kétség, ő a legjobb abban, amit csinál.
Associated Press

Philippa Gregory keze alatt a történelmi alakok, a hús-vér királyi családok élete fenségesen szórakoztató regényé válik.
Time

A gondos kutatómunkával megtámogatott, érzékenyen megrajzolt jelenetekben életre kel a kor.
The Boston Globe
állapot:
kategória: Könyv > Bestseller > Történelmi kalandregény >
kiadó: Libri, (2014)
cikkszám / ISBN: 9789633103388
kötés: fűzve
oldalszám: 452
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár