kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Rinpócse, Tenzin Wangyal : A gyógyulás valódi forrása - Hogyan alakíthatjuk át és tehetjük gazdagabbá életünket a lélekerő visszanyerésének ősi tibeti gyakorlatával?

  • leírás
  • további adatok
"Ebben a könyvben Tenzin Wangyal Rinpocse olyan erőteljes gyakorlatokba ad bevezetést, amelyek segítenek abban, hogy kapcsolatba kerüljünk a valódi természetünkkel, és lelkünket meggyógyítva örömtelibb és kiteljesedettebb élet élhessünk. Rinpocse a lélekerő visszanyerésének tradicionális tibeti bön buddhista tanításai alapján praktikus útmutatást ad ahhoz, hogy felülkerekedjünk a kapcsolatnélküliség és elégedetlenség érzésén, illetve megmutatja, hogyan ébreszthetjük fel az eredendően bennük rejlő kreativitást, játékosságot, valamint a könnyedség érzését. Ezeknek az átformáló hatású gyakorlatoknak a napi végzése hozzájárul ahhoz, hogy: felülemelkedjünk nehézségeket okozó élethelyzeteinken, megtisztuljunk negatív érzelmeinktől, és felszínre hozzuk pozitív minőségeinket, új erővel töltsük meg személyes és szakmai kapcsolatainkat, gyógyulást tapasztaljunk fizikai, érzelmi és energetikai szinten, boldogságot és jólétet közvetítsünk másoknak.

E könyv formális és informális meditációs gyakorlatait végezve megtanulhatjuk, hogyan kapcsolódjunk a természet gyógyító erőihez és saját öngyógyító képességünkhöz."
állapot:
kategória: Könyv > Vallás > Keleti vallások >
kategória: Könyv > Ezotéria > Ezoterikus filozófia >
kategória: Könyv > Orvosi > Természetgyógyászat >
kiadó: Filosz Kiadó, 2016
cikkszám / ISBN: 9789639841314
kötés: fűzve
oldalszám: 173
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár