kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Jakab Ferenc - Koppány Géza : A defenzív vezetés képekben

1 400 Ft
  • leírás
  • további adatok
Van-e olyan, akár elméleti, akár gyakorlati munkaterület, amelyben még a legkiválóbb szakember is meg ne állna töprengeni egy-egy - esetenként adódható - bonyolultabb feladat előtt, hogy rátaláljon a lehető legjobb, legcélszerűbb megoldásra?
A szellemi munkás útmutatást talál a szakirodalomban, van ideje a tanulmányozásra. A gyakorlati szakma dolgozóját segíti a szakrajz, a mintadarab, kísérletezhet, próbálkozhat. De mit tegyen a gépkocsivezető, akit a közúti forgalom akár minden percben olyan feladat elé állíthat, amelyet egy pillanat alatt meg kell oldania, pedig de jó is lenne egy kicsit hosszabban átgondolni, hogy mellé ne fogjon a cselekvésben!? Nincs, aki tanácsot adjon, nem nyúlhat könyvhöz, nem tekinthet rajzra, mintára, ha viszont elront valamit, a selejt nála többnyire a szó legszorosabb értelémben vérre megy.
Ezekhet a nehéz pillanatokhoz szeretne könyvünk egy kis segítséget nyújtani. Nem taglal közlekedési szabályokat, nem magyaráz vezetéstechnikai fogásokat, hanem a defenzív vezetés magvait hintegeti 150 képpárban és a hozzájuk fűzött gondolatokban a helyes megoldásokat kutató értelem fogékony talajára.
állapot:
kategória: Könyv > Technika > Autó >
kiadó: Műszaki, 1976
cikkszám / ISBN: 0053982
kötés: fűzve
oldalszám: 330
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár