kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Bakó Csaba : Tankönyv - A Rock & Roll rugói

3 000 Ft
  • leírás
  • további adatok

A Tankcsapda pályáját 1997-ig két kötet kísérte figyelemmel. Most itt a harmadik, mely az első kettő összegzésein át már egy új időszakot mutat be. Némi túlzással azt is mondhatnám történelmi pillanatnak lehetünk részesei. Tizenöt év sikersztori nekem már történelem. A tizenöt év alatt pedig sok minden történt. Sikerek, kudarcok, tagcserék és számtalan sztori melyről - e könyv készítése során beszélt a zenekar. Bénaság lenne közhelyes jelzőkkel, vagy csavaros mondatokkal megfogalmazni a Tankcsapda lényegét.

Talán nem is lehet rá konkrét magyarázatot adni, hiszen eddig generációk nőttek fel zenéjükön. Zenéjükre pedig kinyílnak a szemek, a fülek, lehet mélyen gondolkodni, vagy felszabadultan szórakozni. Kíváncsi lennék arra, hogy mit é át az, aki először hallgat Tankcsapdát! Igazság szerint én már erre nem is nagyon emlékszem. Csak az biztos, hogy életem egyik lényegtelen pillanatában bennem maradtak. Nekem a Tankcsapda azért volt fontos mert elvezetett az őszinte zenéhez. Most pedig, hogy már több éves személyes kapcsolat is köt hozzájuk, megítélésükben objektivitásom látta kárát. Az biztos: elfogultan nem nehéz jókat írni. Rosszakat meg nem is lehet.
A Tankcsapda egyedi jelenség Magyarországon, ám megkockáztatom pályafutásukról teljes képet senki sem lát. Se az, aki szórakozik, se az, aki dolgozik, se az, aki könyvet ír róla.

állapot:
kategória: Könyv > Művészet > Zene >
kiadó: Tankcsapda, 2005. (II. kiadás)
cikkszám / ISBN: 0055978
kötés: fűzve
oldalszám: 184
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:info@muzeumantikvarium.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár