kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Beigbeder, Frédéric : 2999 Ft

  • leírás
  • további adatok
„A keresztnevem Octave, és A.P.C.-cuccokban járok. A reklámszakmában dolgozom: hát igen, szennyezem a világegyetemet.”

„Én vagyok az, aki eladja nektek a szart. Aki miatt olyan dolgokról álmodtok, amiket sosem kaphattok meg. Örökké kék ég, sosem randa lányok, tökéletes boldogság Photoshopban retusálva. Dögös képek, menő zenék. Amikor végre összespóroltál annyit, hogy megvehesd álmaid autóját, amit az égig magasztaltam a legutóbbi kampányomban, nálam már rég kiment a divatból. Három hullámmal előrébb tartok, és mindig gondoskodom róla, hogy kielégületlenek maradjatok.”

Frédéric Beigbeder író, filmrendező és népszerű televíziós személyiség, a párizsi éjszakai élet krónikása. Celebritás. Sokan szeretik, sokan utálják. A társasági alkoholizmus, a házasságtörés, a beszélgetés és a magányos olvasgatás a hobbija – mint mondja.

Tíz évig az egyik legnagyobb reklámügynökség „kreatívjaként” dolgozott, hogy regényt írjon erről a szédült és hazug világról, ahol annyit kereshet az ember mások hülyítésén, hogy futja belőle akármennyi jó csajra és kokainra. Szántszándékkal ki akarta rúgatni magát, és bódultan írt, írt, írt… S aztán ki is rúgták, amikor a reklámügynökség főnökei elolvasták a regényt, amely bombasiker lett: „A XXI. század első botránykönyve. „Magyarul is megjelent annak idején 1999 Ft címmel.

2007-ben Jan Kounen filmet forgatott belőle – a regénynek is, a filmnek is töretlen a népszerűsége.
állapot:
kategória: Könyv > Szépirodalom > Próza >
kategória: Könyv > Szépirodalom > Kortárs külföldi szépirodalom >
kiadó: Európa, 2013
cikkszám / ISBN: 9789630795685
kötés: fűzve
oldalszám: 251
könyv nyelve: magyar
Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:muzant@t-online.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár