kategóriák

kosár

üres a kosár
nincs bejelentkezve

Szlávy Tibor : 100 éves a magyar golf. 1911-2011.

1 800 Ft
  • leírás
  • további adatok
Színes és fekete-fehér fotókkal.

Egy különleges kiadványt tartanak a kezükben, hisz a „ 100 éves a magyar golf' című képes album összefoglalja hazánk nagymúltra visszatekintő golféletét, bemutatja a fejlődés mérföldköveit jelentő eseményeket, beágyazva az aktuális történelmi viszonyok közé. Mondhatjuk azt is, hogy ezzel a centenáriumi kiadvánnyal nemcsak a golf, hanem a magyar történelem egy részét is feleleveníthetjük.
Száz év hosszú idő, melyben a kiemelkedő időszakok, nagy események és fényes sikerek mellett a történelem vihara sem kímélte az országot. A magyar golfélet a 20. század első felében ismert és elismert volt egész Európában, de sajnos a Világháború és az azt követő évtizedek hatására a sportág lendülete megtört. Mivel a 80-as évekig nem volt lehetőség a játék újraélesztésére, a magyar golf jelentősen lemaradt a kontinens nyugati országaival szemben.
A fordulópontot 1989 jelentette, amikor újjáalakult a Magyar Golf Szövetség majd sorra nyíltak a golfpályák és ezzel együtt a golfozók száma is jelentősen megnőtt.
állapot:
kategória: Könyv > Sport >
kategória: Könyv > Albumok >
kiadó: Magyar Golf Szövetség, 2011
cikkszám / ISBN: 0052909
kötés: kötve/papír
oldalszám: 64
könyv nyelve: magyar

további képek

Powered by Axio
Telefon:+36 1 317-50-23
E-mail:muzant@t-online.hu
Twitter
Twitter
Google+
Blogger
Pinterest
Youtube

kosár

üres a kosár